Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Романковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04418009) був реорганізований і увійшов до складу Сокирянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Влада і громада

Влада і громада

         Останній місяць року багатий, як на релігійні, так і на  професійні свята. І одним із них є День місцевого самоврядування, яке відзначають 7 грудня. Це свято всіх тих, хто працює в сільських , селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

         Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства. Життя підтверджує, що для повноцінного самоврядування потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади.

         День професійного свята – приємна мить, але після неї настають значно довші будні з їх тривогами, труднощами, успіхами і невдачами.

          Таку інформацію і привітання з професійним святом зав.бібліотекою Н.Ставарат донесла до працівників Романковецької сільської ради.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *